Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Volejbalisté poprvé trénovali v dějišti ME, KV arénu si pochvalují

Karlovy Vary - Už v sobotu začíná v České republice a Rakousku ME volejbalistů. Český národní tým se před úvodním zápasem proti Portugalsku přesunul do Karlových Varů, kde poprvé dnes odpoledne trénoval. Všichni čeští volejbalisté si v karlovarské KV aréně zahráli vůbec poprvé v kariéře. A pochvalovali si ji.

Čeští volejbalisté v KV aréně
zdroj: ČT24

"Protože je to zimní stadion, je tu trochu chladněji než v normálních halách, ale jsme tu o týden dříve, abychom si na to zvykli. Hala je krásná a působí na nás dobře," řekl nahrávač Petr Zapletal.

Každý trénink v KV aréně má svůj význam. "Ze zkušeností víme, že trvá tři až čtyři dny, než si hráči zvyknou na prostorovou orientaci, na strop a osvětlení," řekl na páteční tiskové konferenci trenér Jan Svoboda.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalisté se připravují v Karlových Varech

První trénink v dějišti šampionátu měl za úkol především seznámit hráče s novým prostředím a provázela ho tradičně veselá nálada. "Na mě to dýchlo už včera večer, když jsem si balil tašku. Léto už končí a povinnost zahrát si dobrý turnaj je tu. Vygradovalo to, když jsme dnes přijeli do Varů," uvedl univerzál Jan Štokr.

Do mistrovství Evropy vstoupí čeští reprezentanti v sobotu zápasem proti Portugalsku. Ještě předtím je čeká generálka s Ruskem.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články