Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Volejbalisté Karlovarska jdou na italského favorita v hokejové hale

Hokejovou extraligu vystřídá v karlovarské hale volejbal. Těžká premiéra v Lize mistrů tu čeká hráče Karlovarska, které provětrá hodně silný soupeř – italská Civitanova, finalista minulého ročníku této elitní soutěže. Zápas můžete sledovat živě od 17:55 na webu ctsport.cz.

Český mistr v úvodním kole skupiny B prohrál 0:3 v polském Kedzierzynu, zatímco Civitanova před měsícem porazila ve třech setech v prestižním duelu Modenu. Potom italský tým vyměnil trenéra.  

Po prohraném finále mistrovství světa klubů totiž nedávno rezignoval Giampaolo Medei a Civitanovu převzal zkušený Ferdinando De Giorgi. Kouč, který působil i ve špičkových soutěžích v Brazílii, Rusku a Polsku, dříve s týmem Civitanovy slavil italský titul, dva triumfy v domácím Superpoháru i zisk evropského Poháru CEV.   

"Všichni se moc těšíme a věříme, že s námi bude v hale spousta fanoušků," uvedl na klubovém webu Ondřej Hudeček, kapitán Karlovarska. Těšit se s týmem může na konfrontaci se smečařem Osmanym Juantorenou, narozeným na Kubě, či bulharským univerzálem Cvetanem Sokolovem.   

Na Ligu mistrů se Karlovarsko naladilo vítězně. V sobotu jeho hráči porazili Lvy Praha 3:0 a ukončili sérii tří porážek v extralize. V tuzemské soutěži jsou nyní druzí za Českými Budějovicemi. Lube Civitanova je v italské lize třetí za Perugií a Trentinem.    

První polovinu Ligy mistrů Karlovarsko zakončí 16. ledna v Modeně. Z dvaceti týmů postoupí osm do čtvrtfinále. Ve finále minulého ročníku Ligy mistrů Civitanova po pětisetové bitvě podlehla Kazani.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články