Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Volejbalisté Českých Budějovic v Lize mistrů opět nedokázali vyhrát

Moskva - Volejbalisté Českých Budějovic stejně jako v minulém i předminulém ročníku nevyhráli v Lize mistrů ani jeden zápas. Boje v základní skupině A dnes zakončili hladkou porážkou v Moskvě 0:3 s Dynamem po setech 17:25, 15:25 a 19:25. Utkání trvalo jen 65 minut. Jihostroj uhrál v konkurenci Dynama, Olympiakosu Pireus a obhájců prvenství z Trentina dvě sady. Loni měl v základní skupině konečné skóre 4:18, v roce 2008 vyhrál pět setů.

Dynamo si čtvrtým vítězstvím přiblížilo postup, musí však ještě počkat na výsledek večerního zápasu Trentina s Olympiakosem. Třetí tým konečné tabulky bude pokračovat ve čtvrtfinále Poháru CEV.

Český mistr nastoupil v Moskvě na postu univerzála s Filou místo zraněného Motyse, na smeči se vedle Čajana představil Michálek. Za Dynamo hrála i brazilská superhvězda Dante a průběh zápasu opět prokázal, že jednoznačně větší kvalita je na straně ruského týmu.

Favorit si tak v poklidném tempu dokráčel pro vítězství. V úvodní sadě přitom svěřenci trenéra Petra Broma do stavu 19:16 drželi krok, pak ale Dynamo přepnulo do vyšších obrátek. O vítězi nebylo pochyb ani v dalších setech; nejvíce bodů uhrál Jihostroj v tom závěrečném, kdy však jen marně stahoval soupeřův velký náskok.

Výsledky 6. kola skupiny A volejbalové Ligy mistrů:

Dynamo Moskva - Jihostroj České Budějovice 3:0 (17, 15, 19)

Rozhodčí: Eizikovits (Izr.), Kovačevič (Srb.). Čas: 65 min.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články