Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Poker 2024

Ve Vyzývacím poháru neuspěla ani Ostrava, prohrála v rumunském Targoviste

Stejně jako brněnské Šelmy nestačily v evropském Vyzývacím poháru ani ostravské volejbalistky na soupeřky z Rumunska. Ostravanky ve městě Targoviste prohrály s místními hráčkami 1:3. Odveta v Ostravě se bude hrát za týden ve středu od 16:30.

Volejbalistky TJ Ostrava
zdroj: TJ Ostrava autor: Ivo Stejskal

Svěřenkyně Zdeňka Pommera, které v extralize skončily v minulé sezoně na pátém místě, proti Targovisti výborně začaly, po nástupu 4:0 měly postupně až sedmibodový náskok, ale v koncovce úspěšné nebyly a prohrály 23:25. Pak získal domácí tým i druhý set, ale ostravské volejbalistky zápas zdramatizovaly. Prohru však už neodvrátily.

"Škoda, že jsme si nechaly utéct náskok v prvním setu. Soupeř se pak rozehrál, naopak my jsme ubraly na servisu a pak jsme to měly o to těžší. Nicméně nevěšíme hlavy a ve středu se vrací všechno do Ostravy a my jim to chceme vrátit," uvedla kapitánka Michaela Hadáčková.

Kouč Pommer označil vzhledem k průběhu výsledek za přísný. "Jsem přesvědčen, že některé pasáže setů, kdy jsme byli poněkud zakřiknutí a málo důslední především v obranných činnostech, nás naopak zocelí a herně posunou nejenom do odvety. Musíme víc zlobit v důležitých momentech, které rozhodují sety a v podstatě vývoj utkání," uvedl.

Olymp bude čekat na své soupeřky do příští středy, poté se buď s Ostravou, nebo Targovistem utká o osmifinále nejprve 13. listopadu v Kutné Hoře.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články