Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Unavené české volejbalistky prohrály v přípravě s Bulharskem 1:4

Hustopeče - České volejbalistky prohrály v Hustopečích ve třetím vzájemném přípravném utkání s Bulharskem 1:4. Zápas se po dohodě trenérů obou týmů hrál na pět setů. Kořistí českých hráček se stala pouze třetí sada, kterou vyhrály 25:20. V příštím týdnu čeká na české volejbalistky soustředění v Nymburce. Pak se 13. září sejdou k třídenní přípravě v Brně, odkud odcestují do Katovic k turnaji čtyř zemí.

"Na našem výkonu se už projevila únava z náročného programu pěti zápasů v pěti dnech. Všechna utkání jsme většinou odehráli se stejnou šestkou," vysvětloval trenér Jiří Šiller prohru svých svěřenek.

Vyrovnaný souboj přinesly zejména úvodní dvě sady, v nichž Bulharky zvládly lépe až koncovku. Ve třetím setu české hráčky bojovností a větším důrazem v útoku své soupeřky přehrály. V závěrečných dvou setech už pak dostaly příležitost v domácím celku všechny zbývající hráčky.

"Ocenil bych hlavně bojovnost našeho týmu," uvedl Šiller, který byl s výjimkou druhého zápasu a prohry 0:3 s Izraelem s celým zápasovým blokem před mistrovstvím světa spokojen. "Bulharky udělaly za poslední rok velký výkonnostní skok, hodně jim pomohl návrat Zeťové," ocenil Šiller výkon soupeřek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články