Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Slukové s Hermannovou svědčila Kalifornie víc než Rio, skončily deváté

Long Beach (USA) – Úspěšný turnaj za sebou mají plážové volejbalistky Markéta Sluková a Barbora Hermannová. V Long Beach obsadily devátou příčku, čímž vyrovnaly svůj nejlepší společný výsledek z turnajů kategorie Grand Slam. Stopku jim vystavil ve druhém kole play-off německý pár Karin Holtwicková, Ilka Semmlerová.

Markéta Sluková
zdroj: ČTK/AP autor: Petr David Josek

Sluková s Hermannovou absolvovaly v Kalifornii první turnaj od OH v Riu de Janeiro, kde skončily v předkole play-off. Základní část se českému páru v Long Beach vydařila  vyhrál všechny tři zápasy a jako vítěz skupiny postoupil rovnou do druhého kola.

Tam však svěřenkyně trenéra Simona Nausche nestačily na třicátnice Holtwickovou, Semmlerovou, kterým už letos podlehly na turnajích Světového okruhu v Brazílii a Turecku. V pátek s Němkami prohrály 17:21 a 16:21 za 34 minut.

Devátým místem Sluková s Hermannovou zopakovaly výsledek z květnového Grand Slamu v Moskvě a zároveň oslavily roční výročí spolupráce, neboť právě v Long Beach minulý rok společně na světové scéně debutovaly.

Play off - 2. kolo: Holtwicková, Semmlerová (13-Něm.) - Sluková, Hermannová (11) 2:0 (17, 16). Český pár obsadil dělené 9. místo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články