Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Šelmy v Kosovu vyhrály, Olymp neuhrál v Záhřebu ani set

Volejbalistkám Brna vyšel vstup do Poháru CEV, naopak oslabený pražský Olymp neuspěl. Šelmy Brno v kosovském Gjilanu zvítězily 3:0 po setech 25:14, 25:19 a 25:18, zatímco Olymp bez pěti hráček vyřazených kvůli koronaviru včetně univerzálky Anety Kocmanové-Havlíčkové prohrál v Záhřebu bez zisku sady 21:25, 14:25 a 15:25. Odvety se budou hrát už ve čtvrtek od 20:00 SEČ.

Radost brněnských Šelem
zdroj: facebook: VK \"Šelmy\" Brno autor: Viktor Šulc

Šelmám chybí v Kosovu tři hráčky, ale zápas měly pod kontrolou. Jen v prvním setu zpočátku ztrácely, jinak soupeře přehrávaly. Smečařka Simona Janečková zaznamenala 14 bodů a univerzálka Soňa Mikysková jen o dva méně.

Pražský Olymp přijel do Chorvatska pouze s devíti hráčkami, nastoupit nemohla Kocmanová ani například obě libera a na palubovce to bylo znát. Olymp prohrál za hodinu a sedm minut, dvacet bodů nasázela domácí Dinka Kuličová.

Oba české týmy odjely k poháru po měsíční pauze bez zápasů i pořádné možnosti trénovat, jelikož v Česku je soutěž od 10. října kvůli opatřením proti šíření covidu-19 zastavená. Do minulé středy hráčky ani nemohly trénovat v hale.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články