Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Šelmy přes porážku v domácí odvetě prošly do osmifinále Poháru CEV

Brněnské Šelmy podlehly v domácí odvetě 2. kola Poháru CEV volejbalistek maďarskému týmu Balatonfüred 2:3, i tak ale postoupily do osmifinále. V součtu s čtvrteční výhrou 3:1 v Budapešti získal český vicemistr více bodů než soupeř, který v Brně zvítězil 19:25, 25:18, 25:20, 22:25 a 15:13.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Šelmy Brno – Balatonfüred

O postup do čtvrtfinále se Brňanky v prosinci utkají s lepším z dvojice Tenerife –⁠ Crvena Zvezda Bělehrad. Jejich druhý duel je na programu až ve středu v hale týmu z Kanárských ostrovů, první zápas vyhrál srbský celek 3:0.

Šelmy se na postup nadřely, zápas měl podobný průběh jako první duel. Po zisku prvního setu domácím týmem se totiž soupeři podobně jako brněnskému celku v Maďarsku povedl obrat.

Svěřenkám trenéra Jaroslava Vlka se ale bronzový tým minulé sezony maďarské extraligy podařilo v rozletu včas zastavit. Ve čtvrté sadě při podání jasně nejproduktivnější hráčky zápasu Yasmine Madsenové šel brněnský tým do mírného trháku a náskok už udržel.

Odvrátil tím hrozbu "prodloužení" v takzvaném zlatém setu a rozhodl o postupu, na kterém už prohraný tie-break nemohl nic změnit. Finská univerzálka Madsenová přispěla v odvetě k postupu 26 body.

Ve středu se pokusí odvrátit vyřazení české šampionky z KP Brno. Představí se v hale srbského celku Železničar Lajkovac, kterému před týdnem podlehly doma 1:3.

Šelmy Brno – Balatonfüred (Maď.) 2:3 (19, -18, -20, 22, -13)

Nejvíce bodů: Madsenová 26, Benediktová 10, Marková 9 – Pérezová 17, Wojciková 15, Nacsaová-Pekáriková 12. První zápas 3:1, postoupily Šelmy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články