Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Prostějovské volejbalistky po výměně trenéra porazily Olymp 3:0

Prostějov - Prostějovské volejbalistky po výměně trenéra přerušily sérii porážek a zvítězily nad pražským Olympem 3:0. Ve středu u vedoucího týmu tabulky skončil Peter Goga a na lavičku se vrátil Miroslav Čada, který s Prostějovem získal všech osm mistrovských titulů.

Trenér Miroslav Čada s hráčkami Prostějova
zdroj: ČTK autor: Vladislav Galgonek

"Některé věci jsem si musel znovu přehrát, ale nebyla to zase tak dlouhá doba," řekl Čada k návratu na trenérský post. "S dnešním výkonem jsem byl spokojen, nebyly tam žádné výpadky. Chtěli jsme se prosazovat útokem středem i ze zadních pozic a to se dařilo," dodal.

Nejlepší český klub posledních let v nedávných týdnech vypadl z Poháru CEV a následně přišly i nečekané porážky s domácími soupeři. Nejprve Prostějov prohrál v extralize doma s Olomoucí, výsledkem 2:3 stejnému týmu podlehl i ve finále Českého poháru a před týdnem utrpěl další pětisetovou porážku v Ostravě.

Proti Olympu však Hanačky začaly vítězstvím 25:13 v úvodní sadě, další sety pak vyhrály podobně hladce 25:16 a 25:17. V čele tabulky mají šestibodový náskok před Olomoucí, která nastoupí proti Ostravě až ve středu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články