Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Příliš mnoho chyb. KP Brno vkročilo do Poháru CEV domácí porážkou

Volejbalistky KP Brno prohrály v úvodním zápase 2. kola Poháru CEV ve své hale se srbským Železničarem Lajkovac 1:3 po setech 21:25, 25:19, 22:25 a 9:25. Odveta se uskuteční ve středu 15. listopadu v Srbsku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání KP Brno – Železničar Lajkovac

Brňanky jako české šampionky začaly letošní účinkování na evropské scéně v Lize mistryň, kde se jim dveře zavřely ve druhém kvalifikačním turnaji v Rumunsku. Nyní hrají mezi 32 týmy play-off Poháru CEV.

Úvod úterního zápasu patřil srbskému celku, který tvrdým servisem zatlačil Královo Pole do defenzivy a bez potíží získal první sadu. Od druhé zlepšily domácí volejbalistky příjem a tím pádem se zvedla pestrost jejich útoku.

Jenže od třetí sady převzal taktovku aktuálně třetí tým srbské ligy a už ji z rukou nepustil. Jedničkou v jeho dresu byla univerzálka Jovana Zelenovičová, která se na výhře podílela 21 body. V brněnském dresu byla nejlepší s 15 body Kateřina Kuníková.

"Do zápasu jsme vstoupili nepřipraveni a vyjma druhého setu jsme tahali za kratší konec. Udělali jsme velké množství chyb, což rozhodlo," řekl trenér KP Brno Erik Nezhoda.

KP Brno – Železničar Lajkovac 1:3 (-21, 19, -22, -9)

Rozhodčí: Vestbö (Nor.), Maifoshis (Kypr). Diváci: 300. Čas: 99 min.

Sestava a body Brna: Jelínková 13, Pelikánová, Prchalová 5, Kuníková 15, Hrušecká 8, Körmendyová 13, libero Šmardová – Chlupová, Vystrčilová 1, Zapletalová.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články