Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Příbramští volejbalisté zvládli maratonský set a zdolali Brno 3:0

Praha - Příbramští volejbalisté zvládli v 13. kole extraligy maratonský druhý set s Brnem, vyhráli ho 38:36 a celý zápas nakonec 3:0. V tabulce se bodově dotáhli na třetí Liberec. Brno v Příbrami na domácí celek nestačilo, v prvním a třetím setu uhrálo dohromady jen 26 bodů. Zato prostřední dějství se protáhlo na více než půlhodinu, dramatická koncovka však dopadla také lépe pro favorizované Středočechy. "Zbytečně jsme si zdramatizovali druhý set, protože jsme si mysleli, že se Brno porazí samo," prohlásil trenér vítězů Petr Brom.

Volejbalisté Příbrami
zdroj: pribram.cz

Ma druhé místo se posunula Ostrava po třísetovém vítězství v hale ČZU Praha. "Nezvládli jsme druhý set, takřka vyhraný," litoval kapitán Pražanů Filip Křesťan. "Ve druhém setu při vedení ČZU o sedm bodů rozhodla větší odvaha na servisu. Díky Adamovi Záhorskému se podařilo set dohrát," řekl ostravský ttrenér Zdeněk Šmejkal. Předposlední Havířov po úspěšné koncovce prvního setu už na Benátky nad Jizerou nestačil a doma jim podlehl 1:3.

Zlín doma prohrál s Ústím nad Labem třetí sadu hladce 14:25, v koncovce čtvrtého setu ale přece jen zachránil tříbodový zisk. "Už se těším, až sehrajeme tři sety v řadě bez chyb. Dnes se nám to nepodařilo," řekl domácí kouč Roman Macek. "Rozhodla koncovka čtvrtého setu, ve které byli domácí drzejší v útoku. Škoda, sahali jsme minimálně po bodu," konstatoval jeho ústecký protějšek Miroslav Malán.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články