Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Při premiéře hned pořádná výzva. Volejbalistky Liberce jdou na start LM proti Dynamu Moskva

Premiérový zápas v Lize mistryň a hned těžký oříšek. Volejbalistky Dukly Liberec zahájí prestižní soutěž v Moskvě, kde se postaví favorizovanému Dynamu. Přímý přenos sledujte od 16:55 exkluzivně na webu ctsport.cz.

Radost volejbalistek Liberce
zdroj: Facebook – VK Dukla Liberec autor: Facebook – VK Dukla Liberec

České šampionky vládnou i novému ročníku extraligy a vyhrály třináct ze čtrnácti zápasů. Ve skupině C Ligy mistryň, kterou doplňují Thy Istanbul a předloňský vítěz soutěže italská Novara, ale budou patřit k outsiderkám.

"Bude to pro nás svátek volejbalu," řekl trenér Dukly Libor Gálík serveru iDNES.cz. "Jsme samozřejmě realisté, sportovní kvalita soupeřů je jinde. My se budeme rvát o každý bod, každý vyhraný set bude obrovský úspěch. A vyhrát zápas, to by byla fantazie."

Dukla si v prvním utkání bude zvykat na atmosféru Ligy mistryň. "Nesmíme se toho bát," řekl Gálík. Věří, že pomůžou i zkušenosti některých hráček s pohárovými a reprezentačními zápasy. "Zkusíme favorita v jeho domácím prostředí co nejvíc potrápit," doplnil liberecký kouč.

Po utkání v Moskvě přivítají liberecké volejbalistky doma 7. prosince Novaru a první zápasy zakončí před vánočními svátky v Istanbulu, kde nastoupí 21. prosince.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články