Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Ostravští volejbalisté neztratili v Příbrami ani set

Příbram - Ostravští volejbalisté zvítězili ve 22. kole extraligy v Příbrami 3:0 a dál se v tabulce drží v těsném závěsu za vedoucí dvojicí. Na obhájce mistrovského titulu z Českých Budějovic ztrácejí svěřenci trenéra Zdeňka Šmejkala tři body, na druhý Liberec pouze jeden.

Volejbalisté Příbrami
zdroj: pribram.cz

Příbram zůstala čtvrtá, její odstup za Ostravou však narostl už na 13 bodů. Šanci na dílčí úspěch měli domácí pouze ve třetí sadě, tři setboly ale neproměnili a soupeř naopak po podání zkušeného blokaře Přemysla Kubaly zápas ukončil.

Příbramský trenér Petr Brom si po utkání povzdechl, že hráče marně upozorňoval na kvalitu ostravského servisu. "Navíc nás poslední dobou trápí útok, to se projevilo i v koncovce třetího setu," řekl a doplnil, že v souboji univerzálů předčil Kriška ostravský Michalovič.

Šmejkal uznal, že v první i druhé sadě jeho týmu vycházel servis a protivník to kvůli tomu měl hodně obtížné. "Až třetí sada odpovídala očekávání, ale my jsme si to sami udělali těžší vlastními nevynucenými chybami," uvedl ostravský kouč.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalový oddíl Příbram - VK DHL
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články