Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Ostrava zvládla zápas v Příbrami a vyhrála 3:1

Příbram - Volejbaloví mistři z Ostravy vyhráli souboj o třetí místo extraligové tabulky v Příbrami 3:1. Domácí tým, který v uplynulé sezoně nad Ostravou vyhrál oba zápasy, dokázal sebrat soupeři jen třetí set, ve zbývajících byli odvážnější i přesnější svěřenci reprezentačního kouče Zdeňka Šmejkala.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih volejbalového utkání Příbram - Ostrava

"Ostrava nás přehrála ve stabilitě výkonu. Udělala o dvě chyby míň v prvních dvou setech a celkově míň chyb na ztrátu, těch my jsme měli až moc," řekl příbramský trenér Petr Brom. Jeho tým je po 4. kole sedmý, Ostrava ztrácí bod na Benátky a dva na vedoucí Zlín.

Ostrava si dnes pomáhala dobrou obranou, blokem získala 15 bodů a "vyhnala" na lavičku exreprezentačního univerzála Novotného. Na postu diagonálního hráče nicméně střídal i Šmejkal. "Igor (Rehák) má ještě trochu problém s koncentrací i kondicí," řekl ke slovenskému univerzálovi, jenž v létě nahradil hvězdu loňské mistrovské sezony Michaloviče. "Byli jsme důraznější na servisu a připravili si možnost bránit. A v určitých chvílích i odvážnější. Jsem rád, že jsme v bouřlivém prostředí brali s favoritem tři body," dodal kouč Ostravy.

Příbram - Ostrava 1:3 (-23, -21, 23, -21).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články