Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Lvi znají soupeře. V semifinále Vyzývacího poháru pojedou do Turecka

Turecký celek Ziraat Bankasi Ankara bude soupeřem pražských Lvů v semfinále Vyzývacího poháru. První zápas sehraje výběr trenéra Tomáše Pomra 24. února v Praze, odveta se bude hrát v hale soupeře o týden později. Druhou semifinálovou dvojici tvoří Milán a Halkbank Ankara.

Tým Ziraat Bankasi Ankara měl hrát ve čtvrtek čtvrtfinále s VK Pärnu, ale estonský celek se kvůli koronaviru odhlásil a turecký výběr postoupil bez boje.

"Favorit je jasný. Budeme se snažit uhrát co nejlepší výsledek," řekl trenér Lvů Tomáš Pomr Deníku a poukázal na to, že turecký klub disponuje velkým rozpočtem, vede ho italský kouč Giampaolo Medei a v sestavě má dva nizozemské reprezentanty. "A legendárního nahrávače tureckého nároďáku Arslana Eksiho," dodal Pomr.

V české metropoli se bude hrát v Unyp Areně na Podvinném mlýně před televizními kamerami a kvůli pandemickým opatřením bez přítomnosti diváků.

Cesta Lvů třetím evropským pohárem začala v lotyšské Jurmale, kde skončili v karanténě, duely se neodehrály a český tým postoupil poté, co se soupeři ze soutěže odhlásili. V osmifinále pak Lvi vyřadili Lisabon a ve čtvrtfinále ukrajinský Horodok.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články