Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Liberečtí volejbalisté v Poháru CEV nestačili doma na Ženevu

Volejbalisté Liberce nezvládli vstup do Poháru CEV a domácí zápas se švýcarským vicemistrem Chenois Ženeva prohráli 1:3. Aktuálně třetí tým extraligy vyhrál první sadu 26:24, soupeři se ale povedl obrat a po výsledcích 25:20, 25:22 a 25:23 nakročil k postupu do osmifinále. Odveta je na programu příští středu ve Švýcarsku.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberec podlehl v Poháru CEV Ženevě

Severočeský celek ve čtvrtém setu promarnil šanci vrátit se do zápasu poté, co ztratil sedmibodové vedení (21:14).

Od stavu 23:20 při podání Brazilce Rammého neuhrál tým trenéra Martina Demara už ani bod a zápas zakončil smečí nejproduktivnější hráč utkání Strahinja Brzakovič, autor 31 bodů. Na liberecké straně zaznamenal 24 bodů Marcel Lux.

Do Poháru CEV ještě ve středu zasáhnou vicemistrovští pražští Lvi, kteří nastoupí v hale favorizované Piacenzy, a Jihostroj České Budějovice, který se v Osijeku utká s chorvatským účastníkem předkola MOK Mursa.

Také Karlovarsko vstoupí do Ligy mistrů na palubovce soupeře, představí se v hale vítěze posledních dvou ročníků Kedzierzyn-Kožle.

Po osmnácti letech se do pohárové Evropy vrátí Aero Odolena Voda, kterou ve Vyzývacím poháru čeká řecký mistr Panathinaikos Atény.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články