Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Liberečtí volejbalisté otočili dramatický zápas s Ostravou

Liberec - Volejbalisté Liberce vyhráli dramatickou bitvu s Ostravou v dohrávce 3. kola extraligy 3:2, i když prohrávali 0:2 na sety. Ve čtvrté sadě vedli hosté už 19:12 a sahali po vítězství, ale Dukla stejně jako v předchozím setu vyhrála 25:22 a tie-break ovládla v poměru 15:12.

Liberečtí volejbalisté
zdroj: ČT24

Podle libereckého trenéra Michala Nekoly se utkání zlomilo ve čtvrtém setu, který jeho svěřenci dokázali skvěle otočit. "V jedné rotaci jsme stáhli pět nebo šest bodů, trošku jsme je tím nalomili a bojovností jsme to dotáhli. Tie-break je loterie, byli jsme šťastnější a jsem rád za dva body," řekl Nekola, jehož tým je po dvou zápasech bez porážky na čtvrtém místě a má oproti mužstvům z čela utkání k dobru.

"Začátek zápasu byl z naší strany strašně nervózní. Přece jenom v týmu nastalo před sezonou šest změn a bylo to první domácí utkání, přišlo hodně lidí. Nervozita se podepsala hlavně na servisu, který nám dva sety vůbec nešel. Pak se to trochu zklidnilo, nevzdávali jsme to a musím klukům poděkovat, že to otočili," pochvaloval si Nekola. Celkem 25 body přispěl k výhře Dukly Jan Hadrava.

Je nám líto, video expirovalo.
VK Dukla Liberec - VK DHL
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články