Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Kolocová a Sluková podlehly Polkám, Bonnerová a Hermannová končí

Rotterdam - Kristýna Kolocová a Markéta Sluková prohrály na mistrovství světa v plážovém volejbalu v Rotterdamu s polskou dvojicí Kinga Kolosiňská, Monika Brzosteková 18:21, 17:21. Oba páry měly zajištěný postup do play off už před utkáním, z prvního místa ve skupině E tak jdou bez porážky dál Polky. Martina Bonnerová a Barbora Hermannová se do vyřazovací části šampionátu neprobojovaly.

Kolocová se Slukovou promarnily v prvním setu vedení 16:12 a stejně jako v sobotním utkání s Kanaďankami ho prohrály. Nadějný začátek druhé sady (7:3) skýtal naději na vyrovnání, jenže Polky se znovu dokázaly vrátit do hry a po nepřesné nahrávce Kolocové proměnily hned první mečbol. Na šampionátu tak zatím neztratily ani set.

"Hrály jsme hodně špatně a bylo jedno, kdo stál proti nám. Polky nepředvedly žádný extra výkon, ale my jsme nebyly schopné se srovnat s naší hrou. Dělaly jsme začátečnické chyby a to na téhle úrovni nestačí vůbec na nikoho," zhodnotila Kolocová. Českou dvojici ve středečním prvním kole play-off čeká italský pár Marta Menegattiová, Viktoria Orsiová Tothová.

Bonnerová a Hermannová zakončily skupinu D už v pondělí a musely čekat na výsledky zbývajících zápasů základní části turnaje. Mezi osm týmů s nejlepší bilancí z třetích míst, které si zahrají středeční první kolo play-off, se však nakonec s dvěma vyhranými sety nedostaly. Kolocové a Slukové určí příští soupeřky dnešní odpolední losování.

Zdroj
ČTK, Radiožurnál

Hlavní zprávy

Nejčtenější články