Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Kladenští volejbalisté nenechali Bulharům ani set a jdou dál

Kladenští volejbalisté postoupili v Poháru CEV do druhého kola. Po třísetovém vítězství v Bulharsku vyhráli nad týmem Montana 3:0 i v domácí odvetě, 17 body k tomu přispěl srbský smečař Miloš Vemič. Dalším soupeřem Středočechů bude maďarský mistr Kazincbarcika.

Radost volejbalistů Kladna
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Vyrovnaný první set rozhodla až koncovka, ve které uspělo Kladno (26:24). Pak už domácí hráči Montanu do vedení téměř nepustili, další sady vyhráli 25:21 a 25:22. Hosté se snažili o nátlakový servis, který jim vynesl šest es, ale Kladno bylo lepší na blocích i v útoku.  

Nejplatnější hráč prvního zápasu David Konečný tentokrát týmu pomohl devíti body. Pro bývalého reprezentačního univerzála to bylo poslední utkání v kladenském dresu před odchodem na zahraniční angažmá. "David Konečný odchází pinkat do Spojených arabských emirátů. Děkujeme a ať se tam daří," uvedl klub na facebooku.

Ve druhém kole Poháru CEV se na konci listopadu představí také Dukla Liberec, kterou čeká rakouský celek Aich/Dob.

Odvetné utkání 1. kola Poháru CEV volejbalistů:

Kladno - Montana (Bulh.) 3:0 (24, 21, 22) Rozhodčí: Pavlov (Rus.), Pindral (Pol.). Čas: 83 min. První zápas 3:0, postoupilo Kladno.

Sestava a body Kladna: Habr 4, Vemič 17, Sobotka 9, Konečný 9, Hýský 7, Zajíček 7, libero Moník - Blažek, Vostárek. Trenér: Fortuník. Nejvíce bodů Montany: Bondar 7, Latunov a Tončev po 6.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články