Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Jihostroj se pokusí proti černohorské Budvě o druhou výhru v LM

České Budějovice - Loni v říjnu se volejbalisté Českých Budějovic dočkali v Lize mistrů premiérového vítězství. Po roce a čtyřech dnech se pokusí o další. Ve své hale dnes přivítají neznámého soupeře z Černé Hory, tým Budvanska Rivijera Budva. Přímý přenos utkání základní skupiny sledujte živě od 17:55 na ČT sport i našem webu.

Volejbalisté Českých Budějovic
zdroj: ČT4

Jihočeši vstoupili do elitní klubové soutěže v minulém týdnu porážkou 0:3 v Berlíně. Budva je po prvním kole také bez bodu, protože nestačila na ruského favorita skupiny B Novosibirsk. Mezi zápasy Ligy mistrů si nejlepší český klub poradil v domácí extralize s Ostravou 3:0, a to před nadstandardní návštěvou 1 326 diváků.

"Jsem rád, že přišlo tolik lidí, atmosféra byla výborná. Věřím, že jich přijde na Ligu mistrů ještě o něco víc," přál si trenér Jan Svoboda. Nejen na formu svých hráčů, ale i na zkušenosti ostřílené trojice reprezentantů Novotného, Zapletala a od této sezony nově i Pláteníka bude proti Budvě spoléhat.

Navíc i ostatní členové kádru si už Ligu mistrů v předchozích letech vyzkoušeli a před rokem v ní paradoxně na půdě italského velkoklubu Cunea vyválčili první výhru. Při dvacátém pátém startu v soutěži mají pak na kontě 24 porážek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články