Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Jihostroj padl s pražskými Lvy

O neporazitelnost na domácí palubovce přišli volejbalisté českobudějovického Jihostroje. Vedoucí pozici uhájila Liberecká Dukla po výhře 3:1 nad týmem Beskyd. 

České Budějovice včetně úspěšného tažení Pohárem CEV držely sérii 12 výher a doma až do dneška jako jediní ještě neprohráli. Lvi, v jejichž sestavě byli i tři bývalí hráči Jihostroje Ukrajinec Valerij Todua, Kanaďan Casey Schouten a Martin Tibitanzl, ovládli všechny tři liché sety. Ten poslední 15:10.

"Odehráli jsme náš klasický první set, pak jsme se výborně vrátili do hry, jak už tady bývá tradicí. Nicméně jsme se sami pohřbili ve třetím setu, kdy jsme Prahu tlačili, ale každý si chtěl povídat s rozhodčím nebo protihráči. Do té doby jsme hráli dobře, ale najednou to bylo, jako když mávnete proutkem - ztratili jsme kvůli tomu koncentraci," zlobil se domácí kapitán a libero Martin Kryštof, jenž dnes kvůli zdravotním problémům nehrál.

"Dvakrát jsme během utkání vypadli z rytmu, bylo to ve druhém a čtvrtém setu kvůli servisu domácích. Vždycky jsme se následující set vrátili. Všichni odvedli super práci pro tým," chválil kapitán Lvů Jakub Janouch.

Liberec zaváhal proti Beskydům ve druhé sadě, v ostatních ale měl navrch. Stejným výsledkem 3:1 pro Aero skončilo derby mezi Odolenou Vodou a Kladnem i zápas Brna s nováčkem extraligy Benátkami nad Jizerou.

Karlovarsko uzavře kolo v neděli v Ústí nad Labem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články