Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Jihostroj bude v LM bojovat o naději na Pohár CEV

České Budějovice - Volejbalisty Českých Budějovic čeká poslední duel Ligy mistrů. Jihočeši se pokusí ve Francii zvítězit nad Poitiers a vykřesat tak naději na třetí místo ve skupině D. To by mohlo znamenat přesun do Poháru CEV a další putování pohárovou Evropou. Zápas začíná ve 20:00, přímým přenosem ho vysílá ČT4 a sportživě.cz.

Budějovice jsou s jednou výhrou ve skupině čtvrté o dva body za Unterhachingem, který hraje proti Cuneu. Italové už mají jistou účast v další fázi Ligy mistrů, na druhém postupovém místě jsou zatím právě hráči Poitiers.

Nepříjemností pro sestavu Budějovic je zranění univerzála Jakuba Novotného, který si v extralize s Libercem způsobil těžký výron kotníku. "Hlavně vzhledem k počtu zápasů, které nás v následujících dnech čekají, mě jeho zranění mrzí dvojnásob. Alespoň se do herního tempa dostane Radek Motys," řekl Svoboda.

Volejbalisté Jihostroje vyrazili do Poitiers v úterý ráno a čekalo je náročné cestování. Do Prahy odjeli autobusem, pak se letecky přesunuli do Francie. "A do místa zápasu jedeme vlakem," doplnil trenér Svoboda.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články