Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Hadrava s Džavoronokem ovládli beachvolejbalový turnaj v Opavě

Jan Hadrava a Donovan Džavoronok vyhráli turnaj Českého poháru v plážovém volejbalu v Opavě. I na třetí letošní akci tak šestkoví reprezentanti získali medaili, po prvenství na Strahově byli o týden později třetí v jiném pražském areálu v Braníku. V opavském finále porazili Jiřího Sedláka a Jana Dumka 2:0 na sety.

"Jsme hodně spokojení. Oproti minulému týdnu jsme zlepšili zejména příjem a nezaznamenali jsme velkou sérii chyb," prohlásil v tiskové zprávě Hadrava, kterého čeká s Džavoronokem o příštím víkendu poslední beachvolejbalová akce v Chodově u Karlových Varů. Pak se oba reprezentanti začnou připravovat na sezonu v italské lize.

Turnajem v Opavě prošli Hadrava s Džavoronokem bez ztráty setu. Ve finále oplatili Dumkovi týden starou porážku z branického semifinále. "Nebylo to jednoduché, ve druhém setu jsme prohrávali o tři body. Stáhli jsme to trpělivostí a také změnou taktiky. Trošku jsme museli zaimprovizovat," řekl Hadrava, který letos přestoupil z Polska do nejlepšího italského týmu Civitanovy. Džavoronok hraje v Serii A za Monzu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články