Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Frýdek-Místek vzdoroval Ostravankám, ale nezískal ani jednu sadu

Ostravské volejbalistky porazily v dohrávce 1. kola extraligy Frýdek-Místek 3:0 a na druhém místě tabulky je pouhý bod dělí od vedoucí Olomouce. Se soupeřem, který je předposlední, ale domácí hráčky neměly lehkou práci –⁠ první i druhý set vyhrály nejtěsnějším rozdílem dvou míčů, v druhé sadě navíc musely odvrátit setbol.

Utkání Olomouc - Ostrava
zdroj: ČTK autor: Ivo Stejskal

Svěřenkyně trenéra Zdeňka Pommera vyhrály pátý ligový zápas za sebou, i když jim chyběla trojice volejbalistek zraněných v duelech Vyzývacího poháru. "Bereme vítězství ve třech setech všemi deseti. Je škoda chyb, které jsme kupily v každém setu a tím pouštěly Frýdek do hry," uvedla domácí kapitánka Helena Hrdličková.

Ostravanky desetkrát bodovaly blokem a sedmkrát přímo z podání. Třetí sada se už nesla jednoznačně v jejich režii, vyhrály ji 25:15. "Neodehrály jsme špatné utkání, ale opět došlo na to, co nás trápí celou sezonu. Nezvládáme koncovky, kdy děláme hloupé chyby," posteskla si kapitánka poraženého týmu Daniela Pavelková.

Extraliga volejbalistek - dohrávka 1. kola:

Ostrava - Frýdek-Místek 3:0 (23, 24, 15)

Nejvíce bodů: Štrbová 16, Žarnovická 10, Hrdličková a Kalusková po 9 - Šnellyová 11, Hadáčková 9, Petrová a Staňková po 7.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články