Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Čeští volejbalisté znovu udolali Italy

Monza (Itálie) - Čeští volejbalisté porazili i ve druhém přípravném utkání v Monze domácí reprezentaci Itálie 3:2. Stejně jako ve čtvrtečním duelu vyhrál český tým úvodní dva sety a také rozhodující tie-break. Tentokrát v poměru 15:11. V dalším přípravném bloku před mistrovstvím Evropy čeká na český tým za týden start v turnaji v Katovicích, kde se utká postupně s domácím Polskem, Ruskem a znovu s Itálií.

Volejbal
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Národní tým odehrál velmi kvalitní zápas. "Podali jsme ještě o něco lepší výkon než v prvním vzájemném zápase. Dařila se nám hra v obraně, na bloku i v poli. A také jsme soupeře tlačili důrazným podáním," řekl asistent trenéra Milan Hadrava.

Italové nastoupili ve své nejsilnější sestavě. "Chtěli před domácím publikem odčinit čtvrteční nezdar. Hráli ve stejném složení, v němž startovali ve Světové lize," dodal Hadrava. "Přitom jsme dnes mohli vyhrát 3:0.

Ve třetí sadě jsme totiž už vedli 19:14. V koncovce se však prosadili Italové. Přesto je potěšitelné, že jsme s výjimkou čtvrté sady vždy určovali vývoj utkání a měli bodový náskok," potěšilo Hadravu.

Itálie - ČR 2:3 (-25, -23, 23, 22, -11)

Sestava ČR: Ticháček, Štokr, Pláteník, Popelka, P. Konečný, Veselý, libero Kryštof - Hudeček, Zapletal, D. Konečný, Hrazdíra, Holubec. Trenéři: Svoboda a Hadrava.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články