Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Čeští volejbalisté v přípravě nestačili na Kanaďany a prohráli 0:3

Jablonec nad Nisou - Deset dnů před evropským šampionátem mají čeští volejbalisté na programu poslední herní prověrky. V Jablonci nad Nisou odehráli první ze tří přípravných zápasů proti výběru Kanady.

Je nám líto, video expirovalo.
Češi v přípravě nestačili na kanadský výběr

Český národní tým, který poprvé v domácím prostředí vedl jako hlavní kouč Michal Nekola, si vybral k prověrce pred evropským šampionátem netradičně zámořského soupeře. "My jsme využili toho, že Kanaďané byli tady v Evropě. Já si myslím, že už není zas takový velký rozdíl mezi evropským a mimoevropským volejbalem, kromě toho asijského," řekl Nekola. 


I když se v Jablonci představil jen zlomek hračů z pátého týmu olympijskych her v Riu, Češii s Kanadou prohráli v prvním zápase 0:3 na sety. Do mistrovství Evropy musí zapracovat ještě na servisu. "Ten servis bude hodně podstatný. Abychom nedělali tolik chyb a mohli jsme dostat soupeře pod tlak, " vysvětlil český kouč. 

Česká reprezentace bude na evropském šampionátu usilovat v konkurenci Německa, Itálie a Slovenska o postup ze skupiny, což se jí naposledy podařilo v roce 2011.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články