Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Češky pilují hlavně obranu, generálka je čeká v Nizozemsku

Kladno – České volejbalistky ladí formu před mistrovstvím Evropy, které startuje v Německu a Švýcarsku už příští pátek. Z jedné velké akce se reprezentantky vrátily, sotva za tři týdny je čeká další. Mezi Grand Prix a evropským šampionátem tak není čas na zásadní změny v přípravě ani sestavě. Jen Šárku Kubínovou nahradila Lucie Smutná a dál se trénuje hlavně obrana. Přímé přenosy odvysílá ČT Sport.

Je nám líto, video expirovalo.
Volejbalistky se v Kladně připravují na ME

"Měly jsme čtyři dny volno a teď jedeme hned naplno. Je to těžký, musíme to zvládnout ještě dva týdny, ale moc se těšíme," řekla reprezentační smečařka Andrea Kossányiová.

Češky mají poměrně mladý tým, přesto se své premiéry na mistrovství Evropy dočká i zkušený trenér Carlo Parisi. "Pro mě to bude velká zkušenost, ale máme těžkou skupinu a nebude snadné postoupit," upozornil.

Ve skupině D, kterou bude hostit německý Schwerin, narazí Češky na Srbsko, Polsko a Bulharsko. "Chtěly bychom postoupit ze skupiny," vyslovila přání po závěrečném turnaji Grand Prix blokařka Michaela Monzoniová. Generálku na Evropský šampionát mají hráčky na programu o víkendu v Nizozemsku.

 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články