Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Červencového MS plážových volejbalistů se zúčastní čtyři české páry

Praha - Čtyři české páry se představí na mistrovství světa v plážovém volejbalu. V polských Starých Jablonkách budou od 1. července hrát Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou, Martina Bonnerová s Barborou Hermannovou, Přemysl Kubala s Petrem Benešem a Robert Kufa s Janem Hadravou. Z každé z 12 čtyřčlenných skupin postoupí do play-off vždy dva páry a dalších osm ze třetích míst.

Kristýna Kolocová a Markéta Sluková (vpravo)
zdroj: Letní olympijské hry

Kolocová se Slukovou jako patnácté nasazené narazí ve skupině L na turnajové desítky Fernándezovou s Baquerizovou ze Španělska, na Rusky Prokopěvovou, Popovovou a na americkou dvojici Rossová, Dayová. "No, lehké to mít nebudeme, o tom žádná. Na olympiádě jsme ale taky měly skupinu nelehkou a zas tak špatně to nedopadlo, tak uvidíme, jak se s tím popereme tentokrát," komentovaly Kiki & Maki los.

Bonnerová s Hermannovou mají ve skupině favorizované Brazilky Agathu s Antonelliovou. Dále se střetnou s Němkami Ludwigovou a Walkenhorstovou, čtvrtým párem ve skupině jsou Švýcarky Goricanecová, Hüberliová.

Veteráni Kubala s Benešem budou hrát s Brazilci Ricardem a Álvarem Filhem, Rakušany Dopplerem a Horstem a s Kazachy Jakovlevem a Kulešovem. Kufa s Hadravou se na svém prvním seniorském šampionátu střetnou s domácími Poláky Kadziolou a Szalankiewiczem, s Nizozemci Brouwerem a Meeuwsenem a s Henriquezem a Colinou z Venezuely. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články