Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Budějovice deklasovaly po Cuneu i Odolenu Vodu

Praha - Volejbalisté Českých Budějovic si v čele extraligové tabulky udrželi dvoubodový náskok před Libercem. Jihočeští obhájci titulu, kteří ve středu v Lize mistrů senzačně zdolali favorizované italské Cuneo, dnes hladce zvítězili 3:0 nad předposlední Odolenou Vodou. Liberecká Dukla doma porazila Zlín 3:1.

Volejbal
zdroj: ISIFA autor: V.Rejl

Na třetí místo za dvě dosud neporažená mužstva se posunula Příbram. Svěřenci trenéra Petra Broma vyhráli 3:1 v Praze nad ČZU a na druhý Liberec ztrácejí dva body.

Odolena Voda uhrála v Českých Budějovicích pouze 36 míčů, v posledním setu dokonce jen devět. "Hráči byli smířeni s tím, že na Budějovice nemáme," konstatoval trenér hostů Milan Fortuník.

V Liberci domácí volejbalisté ztratili úvodní sadu, třebaže v ní vedli 18:14 a poté měli ještě tři setboly. Pak se ale obraz hry rapidně změnil: druhý set Severočeši vyhráli "o parník" 25:14, třetí 25:19 a zvládli i koncovku čtvrtého dějství. V bouřlivé atmosféře Dukla zvítězila nad Zlínem 25:23 a získala tři body.

Volejbalistky Prostějova i Olympu vyhrály posedmé v řadě

Volejbalistky mistrovského Prostějova i pražského Olympu si po sedmi kolech extraligy dál udržují stoprocentní úspěšnost. Obhájkyně titulu dnes vyhrály 3:0 v Ostravě, Olymp rovněž neztratil ve Šternberku ani set. V čele je díky lepšímu poměru míčů Prostějov.

Naopak třetí Olomouc nečekaně zaváhala ve Frýdku-Místku, kde prohrála 1:3 a za vedoucí dvojicí extraligové tabulky už zaostává o šest bodů. Hanačky mohly vybojovat tie-break a získat alespoň bod, jenže nezvládly koncovku čtvrtého dějství a prohrály 25:27.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články