Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Brno se vzepjalo Liberci, Příbram prodloužila sérii s Budějovicemi

Liberec – Obhájci titulu z Liberce stále nerozhodli o svém postupu do semifinále. Brněnští volejbalisté zvítězili na palubovce Dukly po pětisetové bitvě a snížili tak stav série na 2:3. Stejným poměrem po pátém zápase prohrává i Příbram, která uspěla v Českých Budějovicích.

Příbramští volejbalisté odvrátili ve čtvrtfinále extraligy hrozbu vyřazení. V Českých Budějovicích zvítězili svěřenci trenéra Martina Kopa 3:2 a v sérii o postup do semifinále snížili na 2:3.

Jihostroj přitom po dvou předchozích výhrách v Příbrami dělil od postupu jen set, ale koncovku čtvrté sady domácí tým prohrál 23:25. V tie-breaku pak už měli jasně navrch hosté, kteří zvítězili 15:8. Šestý zápas se bude hrát v pátek v Příbrami.

Karlovarsko, které kvůli startu v Poháru CEV nastoupilo proti Ostravě teprve potřetí, zvítězilo v soupeřově hale 3:2 a na zápasy vede 2:1. Ostravané ovládli druhý i třetí set, ale na rozdíl od předchozího duelu tentokrát tie-break ztratili.

Čtvrtfinále play-off volejbalové extraligy mužů

Ostrava - Karlovarsko 2:3 (-22, 27, 15, -20, -15) Nejvíce bodů: Janků 24, Šmídl a Šulista po 17 - Hudeček 20, Zmrhal 19, Široký 11. Stav série: 1:2.

České Budějovice - Příbram 2:3 (20, -18, 15, -23, -8) Stav série: 3:2. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články