Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Brněnské volejbalistky dál vládnou extralize. Tentokrát rozdrásaly Šternberk

Šelmy Brno jsou největším překvapením volejbalové extraligy žen, poněvadž z osmi zápasů sedmkrát vyhrály. Jasně tak vládnou tabulce s tříbodovým náskokem na favorita z Olomouce, jenž jim jako jediný ztupil drápy. Domácí výhra proti poslednímu Šternberku byla jasná, protože Brňanky vyhrály 3:0 na sety po výsledcích 25:22, 25:18 a 25:16.

Radost brněnských Šelem
zdroj: facebook: VK \"Šelmy\" Brno autor: Viktor Šulc

Šternberk v sezoně ještě nezvítězil a nepodařilo se mu to ani v hale brněnských favoritek, i když Ondřej Boula, krotitel šelem, nebyl s hrou domácího týmu spokojen. "Po čtyřech těžkých soupeřích jsme k tomuto utkání přistoupili asi v téhle sezoně nejhůř. S nejmenší energií, s nejmenším nadšením a také to podle toho vypadalo. Naštěstí jsme to uhráli na zkušenost a na to, že se tam s pomocí střídání dostalo trochu více energie," citoval ho svazový web.

Šternberská kapitánka Nicol Šmídová označila Brňanky za velké aspirantky na mistrovský titul. "Myslím si, že jsme dnes nezahrály špatný zápas. Bylo tam z naší strany hodně bojovnosti. Bohužel Šelmy potvrdily své kvality," řekla. "Začínáme lépe útočit a předvádíme bojovnější volejbal," vyzdvihl trenér Šternberku Jan Drešl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články