Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Brňanky nezvládly pátý set ve Frýdku-Místku a play-off začnou v Liberci

Volejbalistky KP Brno může porážka ve Frýdku-Místku mrzet o to víc, že přišly o šanci začínat play-off na domácí palubovce. Po porážce 2:3 na sety v závěrečném kole nadstavbové části zůstaly Brňanky na pátém místě a vyřazovací boje začnou na půdě libereckého nováčka.

Utkání Brno - Ostrava
zdroj: ČTK autor: Stejskal Ivo

O čtvrtfinálových dvojicích se rozhodlo už dříve. Prostějovské obhájkyně mistrovského titulu se utkají s Přerovem, druhá Olomouc s Olympem Praha a třetí Ostrava s Frýdkem-Místkem. Zápasy play-off začnou v sobotu.

Prostějovské hráčky prošly základní i nadstavbovou částí extraligy bez porážky, v 28 kolech ztratily jen čtyři body za výhry v pěti setech. Další vítězství si svěřenkyně trenéra Miroslava Čady na závěr připsaly v Ostravě, kde vyhrály hladce 3:0. V play-off zaútočí na desátý mistrovský titul v řadě.

Uniqa extraliga volejbalistek - 28. kolo nadstavby:

Skupina o 1.-6. místo:

Frýdek-Místek - KP Brno 3:2 (18, 21, -19, -9, 14) Nejvíce bodů: Kukučová 19, Pavelková 15, I. Vašinová 10 - Vyklická 15, Pištěláková a S. Janečková po 13.

Ostrava - Prostějov 0:3 (-20, -12, -16) Nejvíce bodů: Diatková 10, Nachmilnerová a Makauskaiteová po 6 - Emontsová 15, Nová 14, Herelová a Horká po 9.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články