Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Vodní slalomáři se blýskli v Itálii. Krejčí vyhrál kvalifikaci

Dobré zprávy z italské Ivrey. Kvalifikací čtvrtého závodu Světového poháru prošli všichni čeští kajakáři i kajakářky. Jakub Krejčí zajel dokonce vůbec nejrychlejší čas, zatímco Jiří Prskavec byl třetí. Přímý přenos finále K1 sledujte v pátek od 16:30 na ČT sport a ČT sport Plus.

Jakub Krejčí
zdroj: facebook.com/CzechCanoe

"Byl jsem docela překvapený z toho, jaký čas jsem jel, protože jsem se spíše nechal vézt vodou a vlastně jsem ani nedojel příliš udýchaný," uvedl Krejčí. Prskavec na něj ztratil 53 setin.

"Přiznám se, že po olympiádě se mi na vodu moc nechtělo, ale zachránila mě druhá kategorie – singl, na kterém jsem dlouho nebyl, a trénink jsem si na něm užíval. Na vodě se cítím docela dobře. Nedokážu říct, jak na tom oproti ostatním jsem. Cíl je, aby mě to bavilo a vrátil jsem se do pohody, kterou jsem měl," uvedl dvojnásobný mistr světa. Vít Přindiš postoupil jako desátý.

Z první jízdy kajakářek se probojovaly do semifinále Antonie Galušková a Gabriela Satková. Kateřina Beková uspěla v druhé jízdě. Kvalifikaci vyhrála Slovinka Ajda Novaková.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články