Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Slalomářům se krátí čas. Rozhodne se o účastnících olympiády v Troji?

Spekulace o termínu konání olympijských her sledují i české sportovní svazy. Vodní slalomáři už dříve přišli o mistrovství Evropy a nominační závody. Dnes se sešla trenérská rada, která probírala různé scénáře, jak ve velké konkurenci vybrat toho nejlepšího závodníka.

Je nám líto, video expirovalo.
Slalomáři stále neznají kvalifikační kritéria na olympiádu

Kvalifikační klíč ve vodním slalomu se ztenčil na nominační závody v Troji. Ty naplánovala trenérská rada zatím na přelom května a června.

"Domluvili jsme se na tom, že se sejdeme ještě jednou za měsíc, kdy bude jasnější, jestli olympiáda proběhne, nebo ne," uvedl reprezentační šéftrenér Jiří Pultera.

V českém týmu je tlačenice na jediné místo zejména mezi singlkajakáři, kde se potkávají vicemistr světa Vít Přindiš a světoví šampioni Vavřinec Hradilek a Jiří Prskavec.

"Myslím, že nejdůležitější je to brzké rozhodnutí, abychom věděli, na čem jsme," uvedl účastník poslední olympiády Prskavec.

"Já myslím, že teď není důležité, jak se budeme kvalifikovat, spíš je důležité, aby se ten stav zlepšil," dodal stříbrný medailista z Londýna Hradilek.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články