Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Prskavec v německém Markkleebergu zářil v kvalifikaci. Kolik Čechů projde do finále?

Kvalifikaci čtvrtého závodu Světového poháru ve vodním slalomu v Markkleebergu vyhrál a semifinále odstartuje z nejlepší pozice. Kajakář Jiří Prskavec v městě nedaleko Lipska dominoval a úspěšná byla i celá česká výprava. Postoupilo totiž všech dvanáct lodí. Přímý přenos semifinále sledujte od 11:50 exkluzivně na webu ctsport.cz.

Lídr Světového poháru Prskavec se prezentoval bezchybnou a rychlou jízdou. Stejně tak mistr Evropy Vít Přindiš, jenž zajel čtvrtý čas. Vavřinec Hradilek obsadil patnáctou pozici.

Také kanoisté Lukáš Rohan, který byl rovněž čtvrtý, a Vojtěch Heger s Tomášem Rakem si zajistili postup hned v první jízdě. Kajakářce Kateřině Kudějové stačilo deváté místo, zatímco mistryně Evropy Amálie Hilgertová a třetí žena pořadí Světového poháru Veronika Vojtová zvládly úspěšně až opravu.

Ze čtvrtého místa postoupila také kanoistka Tereza Fišerová a semifinále si prvním pokusem zajistila i Eva Říhová. Kateřina Havlíčková uhájila v opravě poslední postupové místo o osm setin sekundy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články