Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Prskavec se připravuje na Réunionu. Těším se na dva měsíce dřiny, hlásí

Zatímco v domácích podmínkách by v současnosti nejspíše mohl trénovat jen na běžkách, na ostrově Réunion mu podobné potíže nehrozí. V zámořském regionu Francie ležícím v Indickém oceánu se momentálně připravuje kajakář Jiří Prskavec. Plánuje zde strávit dva měsíce.

Je nám líto, video expirovalo.
Prskavec trénuje na olympiádu na ostrově v Indickém oceánu

Bronzový medailista z Ria, který chce velký úspěch zopakovat v létě na olympijských hrách v Tokiu, by se na Réunionu měl připravovat zhruba dva měsíce. Ještě před několika dny ho přitom mohli fanoušci vidět na Horních Mísečkách v Krkonoších, kde trénoval na běžkách.

"Je to čtyřicet stupňů rozdílu," usmívá se Prskavec. "Jsem rád, že si můžu užívat tepla a jezdit na divoké vodě," dodal s tím, že podnebí Indického oceánu by mělo být podobné tomu, které jej čeká na nadcházejících olympijských hrách.

"Měsíc jsem nejezdil, takže je to poměrně náročné. Trochu mi měknou ruce," přiznal Prskavec. "Ale to bude tak první týden, pak se to rozjede. Těším se na dva měsíce dřiny," říká odhodlaně český šampion.

Těší se i na příjezd dalších členů slalomářské reprezentace. "Zatím tu mám rodinu. Až odjede, tak bude moc příjemné tu být v komunitě lidí, které mám rád," uzavřel Prskavec.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články