Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Pražský baseballový týden 2024

Češi v Augsburgu v kajak krosu neuspěli, neprošli do semifinále

Program Světového poháru ve vodním slalomu v Augsburgu pokračoval závody v kajak krosu. Do čtvrtfinále se probojovali tři Češi, jenže žádný nepostoupil do následného semifinále. V ženské části nakonec obsadila devátou příčku Kateřina Beková. Mezi muži neprošli do čtvrtfinále desátý Vít Přindiš a patnáctý Jakub Krejčí.

Přindiš s Krejčím jeli ve stejné čtvrtfinálové rozjížďce, ale špatná rozhodnutí je připravila o dobrý výsledek a obsadili třetí, respektive čtvrté místo.

"Myslím si, že to nebyla ani moc taktická, ale spíš technická chyba. Vybral jsem si protivodu, do které jsem jel sám, ale nedokázal jsem tam dostat tu ruku pod branku. Musel jsem se do té brány vracet a tam mi kluci ujeli," popsal Krejčí.

Zkušenější reprezentační kolega Přindiš měl trochu odlišný názor. "Bohužel to vyšlo, jak to vyšlo, že jsme skončili třetí a čtvrtý. Myslím, že tam bylo hodně špatných rozhodnutí od Kuby před tou první protivodou, že jel doleva, a tím pádem nechal ty první dva odjet a už jsme to nemohli dohnat," řekl.   

V mužské části slavil Francouz Mathurin Madore, přestože byl v jednu dobu finálové jízdy na čtvrté příčce. Beková skončila ve své jízdě třetí. Mezi ženami slavila Slovinka Eva Terčeljová.

Závody SP ve vodním slalomu v Augsburgu (Německo) – kayakcross:

Muži: 1. Madore (Fr.), 2. Marx (Švýc.), 3. Butcher (N. Zél.), 4. Goncalves (Braz.), ...10. Přindiš, 15. Krejčí (oba ČR) - vyřazeni ve čtvrtfinále.

Ženy: 1. Terčeljová (Slovin.), 2. Prigentová (Fr.), 3. Liebfarthová (USA), 4. Jonesová (N. Zél.), ...9. Beková (ČR) - vyřazena ve čtvrtfinále.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články