Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Závěr španělského Superpoháru - mela, červené karty a tahání za ucho

Barcelona – Oslavu zisku španělského Superpoháru opepřil barcelonským fotbalistům ostrý zákrok Marcela z Realu na Cesca Fábregase. Za nesmlouvavý agresivní skluz inkasoval madridský obránce okamžitě červenou kartu a vzápětí se rozpoutala nesportovní strkanice u obou laviček, po které museli ze hřiště ještě domácí Villa a madridský Özil.

Real Madrid - FC Bacelona
zdroj: AP autor: Daniel Ochoa de Olza

Při závěrečné mele trenér Realu José Mourinho zezadu přišel k asistentovi Barcelony Titovi Vilanovovi a zatahal jej za ucho. Podle některých výkladů médií mu strčil prst do oka. Jeho prohřešky zachytily televizní kamery, Mourinho tak může očekávat disciplinární trest. Po zápase své řádění popíral. "Byl jsem vychován, abych hrál jako muž. Nic takového jsem neudělal," podotkl.

Do Mourinha se po zápase pustili slovy někteří hráči, podle barcelonského obránce Gerarda Piquého charismatický Portugalec ničí španělský fotbal. "Hledají se viníci, ale ti jsou v Madridu. Není to poprvé a jsou to pořád ti samí lidé. Snad dostanou odpovídající trest. A doufám, že ve čtvrtek bude každý mluvit jen o krásném fotbale a ne o závěrečné strkanici," přál si Piqué.

Barcelona slaví zisk superpoháru potřetí za sebou a podesáté celkově. Vděčí za to nepolapitelnému Lionelu Messimu, který dvěma góly a asistencí zařídil výhru 3:2 v domácím odvetném zápase. První duel s Realem Madrid skončil nerozhodně 2:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články