Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Podlý gól způsobil nevídanou rvačku

Soul - Hromadná rvačka se strhla v závěru úvodního zápasu semifinále asijské Ligy mistrů mezi fotbalisty korejského celku Suwon Bluewings a katarského klubu Al Sadd, který zvítězil 2:0. Domácí tým popudil druhý gól útočníka Mamadoua Nianga. Ten v 81. minutě skóroval z rychlé akce poté, co hosté nevrátili soupeři míč zakopnutý kvůli zranění jednoho z hráčů Suwonu.

Rvačka v zápasu Al Sadd - Suwon Bluewings
zdroj: youtube.com

"Zakopli jsme míč do autu a měli jsme ho dostat zpátky. Soupeř vstřelil nedžentlmenský gól, ale nic s tím nenaděláme," uvedl trenér Suwonu Jun Song-hjo, jehož svěřenci se po přerušení hry teprve pomalu vraceli na své pozice.

Mužstvo Bluewings začalo protestovat u rozhodčího Malika Abdula Bašira ze Singapuru a situace přerostla v bitku, do níž se zapojili i diváci, kteří házeli z hlediště na hloučky fotbalistů různé předměty. Utkání bylo přerušeno na deset minut, rozhodčí pak vyloučil dva hráče. V závěru je následoval do šaten i střelec obou gólů Niang, jenž dostal za zakopnutí míče druhou žlutou kartu.

Trenér Al Saddu Jorge Fossati hájil své hráče tím, že byli frustrovaní z toho, že se předtím dlouho bránili útokům Suwonu. "Měli jsme dva hráče zraněné a tým byl pod tlakem, takže byl trochu rozhozený. Nechci obhajovat ten druhý gól, ale Niang trochu ztratil hlavu a rozhodl se jít sám do útoku," prohlásil uruguayský kouč. Závěr utkání se dohrával za značného napětí, které nejspíš bude provázet i odvetu, jež se uskuteční za týden v Dauhá.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články