Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Petkovicová vyměnila vítězný tanec za imitaci basketbalu

Sydney - Německá tenistka Andrea Petkovicová opět překvapila fanoušky. Po výhře v prvním kole turnaje v Sydney nad Ruskou Anastasjou Pavljučenkovovou 6:2, 6:3 si totiž jen podala se soupeřkou ruku a odešla z kurtu. Žádný oslavný taneček u sítě, jímž se v minulosti proslavila, ani basketbalová střela, kterou kvůli sázce s fotbalistou Bastianem Schweinsteigerem předvedla minulý týden v Brisbane.

Andrea Petkovicová
zdroj: YouTube

"Vždycky se snažím vymyslet něco nového," řekla Petkovicová. Desátá hráčka světa se prý totiž ještě nerozhodla, jestli tradiční taneček nahradí moonwalkem Michaela Jacksona, nebo jestli bude kopírovat Schweinsteigerovu basketbalovou oslavu.

Kreaci inspirovanou záložníkem Bayernu Mnichov, kterou sama označila za "Petko Dunk", předvedla už minulý týden v Brisbane. "Udělala jsem to pro Bastiana Schweinsteigera, se kterým jsem se potkala na galavečeru německého Sportovce roku," uvedla Petkovicová.

"Slíbil, že když napodobím jeho oslavu po vstřeleném gólu, tak on, až zase dá branku, udělá 'Petko Dance'. Tak jsem na něj zvědavá. Slyšela jsem, že už trénuje," přidala tenistka, která se ve druhém kole v Sydney utká se sedmou nasazenou Agnieszkou Radwaňskou z Polska.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články