Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Panděvův kontroverzní gól zajistil Neapoli postup

Řím - Kontroverzní gól rozhodl o postupu fotbalistů Neapole do čtvrtfinále Italského poháru přes Cesenu. Favorizovanému týmu zajistil výhru 2:1 v 86. minutě z trestného kopu z pravé strany makedonský útočník Goran Panděv. Hostující hráči ale vehementně protestovali, protože podle nich nebyl míč za brankovou čárou, než ho gólman Nicola Ravaglia vyrazil.

Goran Panděv
zdroj: YouTube

"Myslím, že tam míč byl," řekl Panděv. "Byl to těžký zápas, Cesena hrála výborně, ale nakonec jsme to zvládli. Hodně toužíme po tom, pohár vyhrát," dodal po vydřeném vítězství nad předposledním týmem ligové tabulky.



Trenér Ceseny Daniele Arrigoni se s gólem nakonec smířil. "Z druhého opakovaného záběru je vidět, že míč je o vlas v brance. Jestli to pomezní rozhodčí viděl, odvedl dobrou práci. Musí mít jistotu. Ale takhle to zkrátka dopadlo," prohlásil.

Pro Cesenu začalo utkání dobře, když šla po chybě nové neapolské posily útočníka Eduarda Vargase do vedení. V 65. minutě ale vyrovnal Edinson Cavani a v závěru rozhodl Panděv, který v poločase vystřídal nevýrazného Vargase.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články