Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bídný fotbal vystřídala na STV fraška

Žilina – Slovenská fotbalová reprezentace už má jisté, že se na mistrovství Evropy příští rok nepodívá. Páteční prohra 0:1 s ruským nároďákem znamenala, že svěřenci Vladimíra Weisse tentokrát zůstanou doma. V kvalifikaci je ovšem čeká ještě jedno utkání. Loni přitom bojovali na mistrovství světa. Fanoušci tak moc důvodů k radosti neměli. Jeden se však přece jen našel – televizní přenos STV.

Televizní komentátor psal SMS
zdroj: SME.sk

Zatímco bylo jasné, že se Slováci na Euro 2012 nepodívají, odehrávala se na televizní obrazovce doslova fraška. Přímý přenos Slovenské televize totiž nabral grády, když přišlo na řadu pozápasové hodnocení s fotbalistou Martinem Škrtelem.

Během jeho slov mohli diváci vidět komentátora, jenž se domníval, že je mimo záběr a v klidu si psal SMS. Později sice zjistil, že je na obrazovce, a dělal jakoby nic, jenže to už byla kamera opět na Škrtelovi. Za několik okamžiků na něj spadla reklamní plocha, kterou mu postavili za záda jako kulisu.

Poté kamera opět zabrala komentátora s hostem, jenže během jejich rozhovoru měli diváci krytý výhled díky organizátorům, kteří v reflexních vestách procházeli přímo před kamerou. A jako by toho nebylo málo, jeden z nich zřejmě nakonec zavadil o opodál stojící lampu, která v živém vysílání spadla na zem. Zdá se, že těžké časy nenastaly jen slovenskému fotbalu.

Zdroj
ČT sport, Sme

Hlavní zprávy

Nejčtenější články