Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kuříková obhájila prvenství v anketě Král triatlonu

Petra Kuříková obhájila vítězství v anketě Král triatlonu. Trofej získala zejména za prvenství v červencovém závodu Světového poháru v Pontevedře. Galavečera domácí asociace v hotelu Aquapalace Prague se nezúčastnila, z domova ve Švýcarsku zamíří na závod SP v Chile, kde se představí po vynucené zdravotní pauze.

Petra Kuříková
zdroj: triatlon.cz

Zranění si přivodila na srpnovém mistrovství Evropy, přesto obdržela nejvíce hlasů od triatlonových klubů, trenérů, zástupců ČTA a novinářů. "Sezona se nevyvíjela tak, jak jsem si přála, proto je pro mě vítězství v anketě velké překvapení," uvedla Kuříková.

"Těším se na první závod, kde se uvidí, jak proběhla příprava a zda jsem se dokázala vrátit do formy. Ale věřím, že jsem na tom výkonnostně dobře," dodala česká reprezentantka, kterou čeká ještě finálový závod mistrovství světa v Abú Zabí.

Druhé místo v anketě obsadil o jediný bod Lukáš Kočař, kterému se dařilo v terénním i dlouhém triatlonu, třetí skončil Radim Grebík. Trenérem roku je Luboš Bílek, talentem Kateřina Hadravová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články