Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Zakopalová prošla v Budapešti do semifinále

Budapešť - Tenistka Klára Zakopalová přehrála ve čtvrtfinále antukového turnaje v Budapešti Ukrajinku Katerynu Bondarenkovou hladce 6:0 a 6:4. Devětadvacetiletá rodačka z Prahy zopakovala svůj nejlepší výsledek z lednového turnaje v australském Hobartu. V semifinále se střetne s první nasazenou Italkou Robertou Vinciovou, která vyřadila ve třech setech Slovenku Zuzanu Kučovou.

Turnajová trojka Zakopalová nezopakovala dvouhodinovou bitvu z druhého kola a mladší ze sester Bondarenkových vyřadila už po 58 minutách. Největší drama si schovala až na úplný závěr, když se jí nepodařilo při svém podání za stavu 5:2 zápas uzavřít. Pak se ale otřepala a za stavu 5:4 proměnila mečbol hned při první příležitosti.

Vinciová si s potížemi poradila se Slovenkou Kučovou. Po ztraceném prvním setu v poměru 4:6 prohrávala v druhé sadě už 0:3. Nakonec však zvítězila v tie-breaku a závěrečný set téměř ztraceného zápasu si pohlídala v poměru 6:3.

Ve druhém semifinále se utkají Rumunka Irina-Camelia Beguová a Španělka Anabel Medinaová, které při cestě do semifinále pomohla skreč Italky Sary Erraniové v průběhu třetího setu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články