Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dostihy 2024

Zakopalová nestačila v Moskvě na Cibulkovou

Moskva – Tenistka Klára Zakopalová nenapodobila postup krajanky Lucie Šafářové do čtvrtfinále turnaje v Moskvě. V utkání druhého kola halového Kremlin Cupu podlehla devětadvacetiletá Češka 6:7 a 2:6 Dominice Cibulkové ze Slovenska. Turnajová osmička Cibulková vítězstvím za půldruhé hodiny odvrátila druhou porážku s českou soupeřkou za sebou, v neděli totiž ve finále v Linci nestačila na Petru Kvitovou.

Klára Zakopalová
zdroj: AP Photo autor: Ahn Young-joon

Se soutěží ve čtyřhře se překvapivě už ve čtvrtfinále rozloučil česko-slovinský pár Květa Peschkeová, Katarina Srebotniková. Nasazené jedničky týden před Turnajem mistryň podlehly 4:6, 3:6 Polce Urszule Radwaňské a Rusce Jevgenii Rodinové.

Ve hře o účast na istanbulském Turnaji mistryň se udržela Francouzka Marion Bartoliová, která potřebuje Kremlin Cup vyhrát. Do čtvrtfinále postoupila po hladké výhře nad domácí Ksenií Pěrvakovou. V pátek ji čeká další Ruska Jelena Vesninová. Pokud Bartoliová nezíská v Moskvě titul, uhájí poslední osmé místo pro Turnaj mistryň Polka Agnieszka Radwaňská, i když jí pozici zkomplikovala středeční porážka s Lucií Šafářovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články