Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

Záhlavová-Strýcová vyřadila ve Florianópolisu Schiavoneovou

Florianópolis (Brazílie) - Barbora Záhlavová-Strýcová postoupila na turnaji ve Florianópolisu do druhého kola. Sedmadvacetiletá tenistka na tvrdém povrchu v Brazílii porazila čtvrtou nasazenou Italku Francescu Schiavoneovou 6:4, 1:6 a 7:5 a ve třetím vzájemném utkání si připsala první vítězství.

Barbora Záhlavová-Strýcová
zdroj: AP autor: Aaron Favila

Česká fedcupová reprezentantka čekala na výhru od úspěšného představení v prvním kole týmové soutěže na začátku února, kdy proti Španělsku s Andreou Hlaváčkovou získala rozhodující bod ve čtyřhře. Před týdnem v Riu de Janeiru skončila v prvním kole.

Záhlavová-Strýcová proti vítězce French Open z roku 2010 Schiavoneové zvládla vyrovnanou třetí sadu a při podání soupeřky proměnila třetí mečbol. Ve druhém kole se sedmadvacetiletá rodačka z Plzně utká s Kazaškou Jaroslavou Švedovovou. S o rok mladší hráčkou ruského původu si zahraje na okruhu WTA poprvé.

Turnaj v brazilském Florianópolisu (tvrdý povrch, dotace 250 000 dolarů):

Dvouhra - 1. kolo: Záhlavová-Strýcová (ČR) - Schiavoneová (4-It.) 6:4, 1:6, 7:5, Muguruzaová (2-Šp.) - Kingová (USA) 6:2, 3:6, 7:5, Švedovová (Kaz.) - Solerová (Šp.) 7:6 (7:1), 7:6 (7:1), Scheepersová (JAR) - Glušková (Izr.) 4:6, 6:0, 6:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články