Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Wozniacká získala v Moskvě 20. titul, v mužích vyhrál Seppi

Moskva - Bývalá světová jednička Caroline Wozniacká získala v Moskvě jubilejní 20. titul v kariéře. Dvaadvacetiletá dánská tenistka ve finále porazila nejvýše nasazenou hráčku Samanthu Stosurovou z Austrálie 6:2, 4:6 a 7:5. Ve finále mužské dvouhry si Andreas Seppi poradil s Brazilcem Thomazem Belluccim 3:6, 7:6, 6:3 a stal se prvním levákem od roku 1996, kdy triumfoval Goran Ivaniševič, který vyhrál turnaj v ruské metropoli. Osmadvacetiletý Ital také ziskem druhého titulu v sezoně potvrdil, že prožívá nejlepší sezonu v kariéře.

Caroline Wozniacká
zdroj: ISIFA

Wozniacká vyhrála první set za 38 minut, pak ale ztratila druhou sadu, ve které až do stavu 3:3 neudržela ani jedna z hráček vlastní podání. Také do rozhodujícího setu nevstoupila jedenáctá hráčka žebříčku dobře, nepříznivý stav 1:3 ale dokázala otočit a došla si pro druhý titul v sezoně.

Naopak osmadvacetiletá Stosurová, která ve čtvrtfinále vyřadila Kláru Zakopalovou, neuspěla ve třetím finále za sebou. Celkem si světová devítka na okruhu WTA zahrála o titul už popatnácté, vyhrát dokázala pouze třikrát.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články