Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Wozniacká se v Prostějově při tréninku nešetřila

Prostějov – Zatímco pražské tenisové kluby si podle očekávání zajistily postup ze základních do semifinálových skupin extraligy, v Prostějově se po kurtech proháněla největší hvězda turnaje, dánská tenistka Caroline Wozniacká. Její náročná příprava vysvětluje, proč je už ve dvaceti letech královnou ženského tenisu. Hned po příjezdu trénovala v hale tři hodiny, mezitím byla hodinu běhat, po tréninku byla ve fitness centru. Její denní tréninková náplň je čtyři až pět hodin.

Hlavní slovo má její otec a zároveň trenér Piotr Wozniacki. "Pak tady má sparingpartnera, se kterým trénuje denně tři až čtyři hodiny, a ještě tu má fitness a kondičního trenéra. Je to bývalý boxer, je to trénink na nohy, není to o ranách. Její trénink je velmi pestrý a zajímavý," sdělil trenér Agrofertu Prostějov Jaroslav Navrátil. Žádné nadstandardní požadavky Wozniacká nemá. "Myslím, že nemá moresy světových jedniček," podotkl manažer prostějovského týmu Tomáš Cibulec.

Pražské kluby postoupily do semifinálových skupin

Je nám líto, video expirovalo.
Wozniacká trénovala v Prostějově

I. ČLTK Praha neztratil ve dvou zápasech ani set, Sparta musela bojovat víc, přesto postoupila hladce. Družstvo I. ČLTK výhrou postoupilo do semifinálové skupiny A v Prostějově, kde se od středy do pátku střetne s domácím obhájcem titulu a s TK Olymp-Orel Praha. Sparta pojede do Přerova, kde ji čeká ve skupině B domácí tým a TK Neridé.

Otec a trenér tenistky Caroline Wozniacké
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články