Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

Šest Čechů nastoupí do 2. kola Wimbledonu

Londýn - Šest českých tenistů by se mělo představit ve čtvrtečním programu dvouher na londýnské trávě ve Wimbledonu. Pokud se počasí umoudří, zápasy 2. kola by měli odehrát Jiří Veselý, Denisa Allertová, Kateřina Siniaková, Lucie Šafářová, Karolína Plíšková a Barbora Strýcová.

Lucie Šafářová
zdroj: Reuters autor: Andrew Couldridge

Allertová, Šafářová, Plíšková a Strýcová měly nastoupit už dnes, kvůli dešti se však na kurtu objevila pouze Strýcová, jejíž duel s Estonkou Anett Kontaveitovou byl přerušen za stavu 2:3 v prvním setu. Zápas se bude dohrávat jako první na kurtu číslo 14.

Duel Plíškové s Japonkou Misaki Doiovou je naplánován jako druhý na kurt číslo 11. Veselý se na jedničce utká s osmým nasazeným Rakušanem Dominicem Thiemem, jako třetí by měli přijít na řadu i Allertová na sedmičce se Španělkou Carlou Sárezovou, Siniaková na osmičce s Francouzkou Caroline Garciaovou a Šafářová na desítce s Američankou Samanthou Crawfordovou.

Čtvrteční program Wimbledonu:

Centrální dvorec (14:00 SELČ): Nišikori (5-Jap.) - Benneteau (Fr.), Murray (2-Brit.) - Lu Yen-hsun (Tchaj-wan), Kontaová (16-Brit.) - Bouchardová (Kan.).

Kurt č. 1 (14:00): Simon (16-Fr.) - Dimitrov (Bulh.), Muguruzaová (2-Šp.) - Čepelová (SR), Thiem (8-Rak.) - Veselý (ČR).

Kurt č. 7 (12:00): 3. zápas Allertová (ČR) - Suárezová (12-Šp.).

Kurt č. 8 (12:00): 3. zápas Siniaková (ČR) - Garciaová (30-Fr.).

Kurt č. 10 (12:00): 3. zápas Šafářová (28-ČR) - Crawfordová (USA).

Kurt č. 11 (12:00): 2. zápas Karolína Plíšková (15-ČR) - Doiová (Jap.).

Kurt č. 14 (12:00): Strýcová (24-ČR) - Kontaveitová (Est.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články