Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Krejčíková se Siniakovou nevyužily čtyři mečboly, na Wimbledonu končí

České deblistky Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou ve čtvrtfinále Wimbledonu nestačily na Rusky Jelenu Vesninovou a Veroniku Kuděrmětovovou. Na trávě v All England Clubu nevyužily čtyři mečboly a prohrály 7:6, 4:6 a 7:9. Krejčíková se Siniakovou si společně nezahrají semifinále grandslamu poprvé od Paříže 2019.

Barbora Krejčíková (vlevo) a Kateřina Siniaková
zdroj: EFE autor: Chema Moya

Deblistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vypadly ve Wimbledonu ve čtvrtfinále. Turnajové jedničky dnes na trávě v All England Clubu nevyužily čtyři mečboly a prohrály bitvu s Ruskami Jelenou Vesninovou a Veronikou Kuděrmětovovou 7:6, 4:6 a 7:9. Ve stejné fázi soutěže skončily i Marie Bouzková s Lucií Hradeckou.

Vítězky Wimbledonu z roku 2018 Krejčíková a Siniaková odvrátily v první sadě dva setboly, první za stavu 4:5 a druhý v tie-breaku, který posléze získaly poměrem 8:6. O druhý set přišly poté, co v koncovce neudržela podání světová deblová jednička Krejčíková.

V napínavé rozhodující sadě šly do brejku na 2:0, ale vzápětí přišly o svůj servis. Za stavu 7:6 měly při podání Kuděrmětovové čtyři mečboly, dva od stavu 40:15 a další dva při výhodách, ale ani jednou neuspěly. Siniaková pak znovu přišla o podání a Vesninová duel dokončila.

Letos byly ve finále Australian Open a triumfovaly na Roland Garros, kde Krejčíková vyhrála i dvouhru. Bouzková s Hradeckou prohrály s Japonkami Šuko Aojamaovou a Enu Šibaharaovou 6:7 a 5:7. V obou setech měly proti pátým nasazeným shodně za stavu 5:4 setbol, který nevyužily.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články